zondag 22 december 2013

Wat je denkt dat krijg je!


Wat je denkt dat krijg je!


Wie kent er niet het verhaal van The Secret? De Wet van Aantrekking, focus je maar op de hoofdprijs van de Staatsloterij en je trekt het aan....maar zo werkt het niet!


De Wet van Aantrekking is een spiegel van wat er innerlijk in jou leeft. Jij trekt aan wat er dagelijks 24uur per dag, 7 dagen in de week door jou heen gaat. Dus ALLES om jou heen vertelt iets over jou ZELF. Vertelt iets over jou innerlijke wereld. Ben je niet gelukkig met wat er om je heen gebeurd inclusief jou zelf, jou gezondheid, dan zal je die innerlijke wereld moeten veranderen.


Wil je iets naar je toetrekken zal je een doel moeten formuleren, een wens met onderbouwing zeg maar. Dan roep je de Wet van het Doel aan, dan ben je je eigen wereld, jou waarheid aan het creëren. Deze wet zal ik hierna behandelen omdat het qua tijd heel nuttig is naar je doelen te kijken.De Wet van Aantrekking is een spiegel van je innerlijke wereld en wat je denkt dat krijg je.


Dus je kan denken aan de Staatsloterij wat je wilt, je onderliggende gedachte (die sterker is dan je uitgesproken gedachte) bepaalt wat er naar je toekomt. Het volgende lijstje herken je wel


Financiële zorgen
Gezondheidsklachten
Een rot baan/studie/leven
Geen vrije tijd
Geen liefde
Een auto die naar de garage moet
Dingen doen die je liever niet doet
Angst voor dit of dat
Geen uitzicht op een liefdevol en gelukkig leven (autch)

Had ik maar een groter huis

Had ik maar een sportwagen/SUV/jeep what ever

Hoelang zal ik deze lijst maken? Dit gaat er dagelijks in ons om en trekken we dus elke dag naar ons toe!


Zorgen, angst voor tekorten en altijd maar meer.


Zo creëer je je eigen gevangenis! De Wet van Aantrekking werkt namelijk ALTIJD voor ALLES wat je denkt.


In een bepaald opzicht werken de Universele Wetten net zoals een computer. De computer werkt met nullen (0) en enen (1) gewoon recht-toe-recht-aan het Universum werkt met trillingen (energie) lage en hoge trillingen gewoon recht-toe-recht-aan. De computer oordeelt jou input niet, het Universum ook niet. Wat je er in stopt komt er ook weer uit. Wet van Oorzaak en Gevolg. Dus shit in, shit out.

Het helpt niet om een ander de schuld te geven de Universele Wetten zijn er voor ieder individu.


De Universele Wetten werken ALTIJD, voor ALLES en voor IEDEREEN en kennen geen OORDEEL en geen UITZONDERINGEN.


De Universele Wetten zijn eenvoudig, als je naar je hart luistert (en die ook volgt!) doe je het vanzelf goed. Je hart is verbonden met je Ziel, je Hogere Zelf, je Ware IK en je Ziel begeleid je via je hart indien je dit toestaat. Je hoeft niet te luisteren naar je hart maar dan neemt je ego het over met alle gevolgen. Het is jou vrije wil om te kiezen tussen je hart of je ego.Ik las in een van de boodschappen dat we moeten gaan denken in overvloed. Ik dacht onmiddellijk, ja ja tevreden zijn met wat je hebt.....maar ik heb zoveel wensen.


Het is goed om wensen te hebben, die hebben een doel en er is zelfs een Universele Wet voor. Maar je wensen moeten niet uit een tekort of een gemis ontstaan.

Je wensen dienen uit liefde en dankbaarheid geformuleerd te worden. Hoe doe je dat? Door je te richten op de overvloed die we hebben en daar dankbaar voor te zijn. Je wilt misschien graag wat anders maar formuleer dat vanuit dankbaarheid en overvloed. Want hoe je het went of keert hier in Nederland is alles in overvloed verkrijgbaar.
Ga denken in overvloed. Ga eens na hoeveel je wel hebt. Vergelijk dat eens met wat je echt nodig hebt. Is dat dan geen overvloed?

Trek je koelkast eens open en kijk hoeveel eten je hebt, overvloed
Kijk om je heen hoeveel spullen je hebt, overvloed
Kijk in je klerenkast, overvloed
Kijk in elke willekeurige kast, overvloed
Kijk om je heen, overvloed
Je kunt films kijken in overvloed
Muziek luisteren in overvloed
Boeken lezen in overvloed
Er is natuur in overvloed
Ook deze lijst is zeer lang te maken!

Als je al die overvloed gaat zien en je bent daar dankbaar voor krijg je nog veel meer overvloed.........pas dan komen de dingen die jij graag wilt.

Je denkt niet meer in tekorten. Leer te denken in overvloed, zie de overvloed in alles. Het is misschien niet wat jij precies wilt maar als er maar genoeg overvloed komt krijg jij wat je wilt.


Onderstaand principe heb ik een jaar geleden doorgekregen en het werkt voor alles!"Draai eens alles om!"In de loop van vele generaties zijn wij niet natuurlijke dingen normaal gaan vinden. Maar normaal gedrag is niet natuurlijk. Normaal gedrag is aangeleerd, in je hoofd ingeprent door anderen. Je natuurlijke gedrag komt vanuit je hart, vertelt iets over wie je bent. Wij zijn zo gewend niet natuurlijke dingen normaal te vinden.


Draai alle dingen waar je mee zit maar eens om en je zal het antwoord vinden.


Vergeet die mooie spiegels om je heen niet.


Het leven is geen school maar een ervaring, ervaar de liefde vanuit je hart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten