maandag 23 december 2013

Wat is je doel in dit leven?

Wat is je doel in dit leven?


Ben je je bewust van een doel in het leven?
Doe je dingen die je leuk vindt?
Heb je een droom?

Er is een Universele wet die stelt dat ALLES in het Universum een doel heeft. Alles heeft een doel tot op sub atomair niveau!

Iets zal dus niet bestaan in het Universum als er geen doel voor is. Als je een doel creëert zal het Universum daar invulling aan geven.

Jij hebt ook een doel, en alles wat er met jou, voor jou en door jou gebeurd heeft een doel. Het kan dus heel zinvol zijn als je daar eens bij stil staat, je bewust wordt, waarom dingen gebeuren zoals ze gebeuren. Ik heb hier over wat geschreven in de blog Wat je denkt dat krijg je. Het Universum trekt dus dingen aan die jij denkt......Zet die automatische piloot een af. Stap eens uit dat drukke leven. Steek 's avonds wat kaarsen aan en zet dan de TV, radio, internet en je telefoon eens af. Laat die stilte een keer op je af komen. Je kiest zelf voor drukte en stress! Stel eens prioriteiten en stel jezelf daarbij voorop. Draai dingen eens om! (Zie verder op in de tekst.)
Ga dingen doen die je leuk vindt, ga eens achterover zitten en creëer een droom, wat zou je graag willen in dit leven? Als jij het niet doet....niemand doet het voor jou.

CREEER EEN DROOM!

Onderbouw die droom, waarom wil je dit zo graag? Door je droom te onderbouwen heb je een DOEL in het leven. Het Universum zal dingen naar je toe laten komen om jou doel te verwezenlijken. De Wet van het Doel zal invulling aan jou doel geven.


Stop met doelloos rennen. Ga eerst zitten denken waar je naartoe wilt.

Stop met stressen, je doet het jezelf aan. Zeg nee en kies voor jezelf.

Stop ook je verzet........Ja maar.......

Met Ja maar kom je echt helemaal nergens, hou je je gevangen in je eigen beperkingen.

Ik wens jullie een mooie droom toe.Draai alles eens om!

In de loop van vele generaties zijn wij niet natuurlijke dingen normaal gaan vinden. Maar normaal gedrag is niet natuurlijk. Normaal gedrag is aangeleerd, in je hoofd ingeprent door anderen. Je natuurlijke gedrag komt vanuit je hart, vertelt iets over wie je bent. Wij zijn zo gewend niet natuurlijke dingen normaal te vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten