woensdag 16 juli 2014

Geleide meditatie: Rama-Zonnemeditatie

Titel    : Rama-Zonnemeditatie
Doel    : Aartsengel Michael wenst je de Rama-Zonnemeditatie te instrueren/ door te geven, zodat jij geliefde van de Zon, dagelijks tijdens je meditatie contact kan opnemen met je thuisland de Zon.
Bron    : Rita Pulmans
Blog     : Hart4hartnetwerk
Datum            : 14 juli 2014

Inleiding:
Het is noodzakelijk vooraleer je deze meditatie doet kennis te nemen van de lemniscaat oefening doorgegeven via Michael aan Ronna Herman.
BASIS ONEINDIGHEIDS- / NULPUNT MEDITATIE

Adem diep in en concentreer uw bewustzijn op het Zonne Kracht Centrum (= zwezerik/thymus, hart en zonnevlecht gebied). Visualiseer dat uw Zonne Kracht Centrum wordt gevuld met Goddelijk Schepperslicht. Terwijl u diep ademt, voelt u dat deze energie zich begint op te bouwen terwijl deze zich naar boven beweegt langs de rug/wervelkolom. De energie doordringt de medulla oblongata (=verlengde merg) waar het ruggenmerg en het
laagste deel van uw hersenen (= hersenstam) met elkaar verbonden zijn. Daar is het zenuwcentrum gelegen dat de hartslag, ademhaling, spijsvertering en bloeddruk regelt en dat energetisch ook verbonden is met het ascentie chakra. De energie van Scheppende Lichtdeeltjes verplaatst zich via het ascentie chakra en vanuit de achterzijde van uw hoofd in een boog, ongeveer 15 centimeter over uw hoofd heen en vervolgens naar beneden afbuigend langs de voorkant van uw gezicht. Vervolgens komt de energie uw Zonne Kracht Centrum weer binnen. Het zet de reis voort naar beneden langs de rug/wervelkolom en verlaat het lichaam via de Stuit chakra (= het Perineum) in een boog, opstromend aan de voorkant van uw lichaam. Vervolgens komt de energie uw Zonne Kracht Centrum nogmaals binnen, terwijl de energie met iedere ademhaling wint aan Licht en Vuurkracht. Dit vormt als het ware een 8, ofwel een lemniscaat, ofwel het teken van oneindigheid.

Zet het proces van diepe ritmische ademhaling voort, zodat u dit teken van oneindigheid, van deze Licht/Kracht bogen steeds verder en verder boven uw hoofd en dieper in Moeder Aarde visualiseert, steeds terugkerend in uw Zonne Kracht Centrum met elke ritmische ademcyclus. Zet het proces voort zolang het voor u comfortabel is, wetend dat zodra u meer van de kostbare Adamantine Deeltjes opneemt, het uw proces van reiniging en opruiming van negatieve energieën uit uw fysieke voertuig op een magische manier zal versnellen terwijl de lege ruimte gelijktijdig wordt gevuld met Schepperslicht Deeltjes. U zult ook toegang krijgen tot meer en meer van de hoger dimensionale gedachtevormen van Nieuwe Creatie, ze verankerend in uw fysieke voertuig/realiteit en ook diep in Moeder Aarde. De door u zo gekoesterde Moeder Aarde zal enorm van het proces profiteren, aangezien u deze wonderbaarlijke giften van verwezenlijking met haar deelt. En op haar beurt, zal zij haar verbinding met u harmoniseren en versterken aangezien u tezamen werkt aan een Goddelijke taak, namelijk het creëren van het paradijs op Aarde.


Geleide meditatie:
Rama-Zonnemeditatie van Aartsengel Michael.

De tekst van deze geleide meditatie kan je per e-mail opvragenBron muziek:
Geen opmerkingen:

Een reactie posten